Volgende activiteiten

No events

Login Formulier

Inloggen voor ledeninformatie

Op 3 juli a.s. houden wij een schietevenement voor iedereen, die kennis wil maken met de schietdisciplines van ons gilde.

 

Dit omdat ons gilde dit jaar 100 jaar bestaat.

 

Niet alleen de heren maar ook de dames en de jeugd zijn van harte welkom. Wij zullen u bekend maken met het geweer- en kruisboog wip schieten, klosschieten en met de buks.

Tijdens 750 jaar Heijen op 5 juni j.l. is dit voor de volwassenen in het water gevallen en u heeft nu de kans om te ervaren wat het allemaal inhoud.

 

Het schieten vindt plaats van 10.00 – 14.00 uur.

Plaats: Schietterrein “de Maasarm” aan de Mergeldijk in Heijen.

Kosten: € 10,-.     Jeugd is gratis

 

U kunt zich tot 30 juni hiervoor aanmelden bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. m.v.v. naam, eventueel licentienummer of ID c.q. rijbewijsnummer. Dit is nodig voor registratie wet wapens en munitie.

 

Voor informatie kunt u terecht bij W. Roosengarten 0643171893 of I. Roosengarten 0634919267

 

Wij hopen u te mogen begroeten op 3 juli.

Bestuur en leden St. Dionysiusgilde Heijen

Als Keizer van het st Dionysius gilde  wil ik iedereen bedanken voor een mooie en geslaagde gilde dag te Sambeek.  Maar ik heb een droom die ons kleurrijk gilde doet groeien, groeien naar het gilde van weleer afgelopen week een schitterend weekeind met de Heisa en div. verenigingen 750 jaar Heijen. Een droom kan werkelijkheid worden als er mensen zijn die zich spontaan willen aansluiten bij onze vereniging en samen met ons deel te nemen aan onderlinge wedstrijden zowel kruisboog, geweer, luchtbuks voor de jeugd .Deze oproep is speciaal bedoeld voor Heijenaren en Gennep   zowel jong als oud zodat we volgend jaar een nog mooier event kunnen starten het 100jarig bestaan van ons gilde na de heroprichting . Ook oud leden zou ik willen benadrukken om toch weer de moed te hebben zich weer aan te sluiten zodat hun voorgeschiedenis in de Heijense gemeenschap behouden blijft. Contact opnemen kan via bestuur 0f op tel.no 0643171893 

m.vr.gr  W.Roosengarten 

Op zondag 5 mei 2019 schoten de gildebroeders en -zusters van het Sint Dionysiusgilde voor de hoogst haalbare ere binnen het gildewezen: gildekoning(in) en jeugdkoning(in). Stan de Jong werd de nieuwe gildekoning en Sanne Graat werd voor het derde achtereenvolgende jaar jeugdkoningin. De publieksbeker bij het publiekskoningschieten werd dit jaar gewonnen door Frank Akkermans.

Op vrijdag 22 maart heeft het Sint Dionysiusgilde haar wintercompetitie kruisboog 10 meter en buks op de buksbaan succesvol afgesloten in gemeenschapshuis d'n Toomp. Vele gezellige schietavonden gingen er aan vooraf met een kleine maar enthousiaste groep schutters. Het gilde is er voor iedereen en daarom worden de schutters ingedeeld in diverse klassen zodat ze met schutters van hetzelfde niveau in eenzelfde klasse schieten. Hieronder de uitslagen.

Klasse A kruisboog 10 meter:
1. Jos Graat 1401 punten.
2. Toon Graat 1395 punten.
3. Henk Frenken 1357 punten.

Klasse B kruisboog 10 meter:
1. Samantha van Uijtert 543 punten - competitie niet volgemaakt.

Klasse C kruisboog 10 meter:
1. Anneke van Haare 1238 punten.

Jeugdklasse kruisboog 10 meter:
1. Martijn Graat 1388 punten.
2. Sanne Graat 1374 punten.

Buksschieten op de buksbaan:
1. Wim Roosengarten 1550 punten.
2. Sanne Graat 1399 punten.
3. Martijn Graat 1374 punten.
4. Ineke Roosengarten 1339 punten.
5. Jos Graat 1317 punten.

Hieronder de prijswinnaars met hun levensmiddelenpakketten. De schutters ga nu beginnen met het buitenseizoen. Zij zijn dan te vinden op schietterrein De Maasarm en voor de geweerschutters op de diverse bekerconcoursen van de geweerschutterskring Noord-Limburg.

 

 

Op zondag 20 januari jl. schoten de kruisboogschutters om het kruisboog kampioenschap 2019 van het Sint Dionysiusgilde. Met acht deelnemers werd een mooie wedstrijd gehouden in gemeenschapshuis d'n Toomp. Kruisboog kampioen 2019 werd Jos Graat die daarmee de titel overnam van Henk Frenken. Hieronder de uitslag en de foto's.

Jos Graat 373 punten
 Martijn Graat 371 punten 
Sanne Graat  368 punten 
Wim Roosengarten  367 punten 
Henk Frenken  367 punten 
Samantha van Uijtert  343 punten 
Anneke van Haare  342 punten 
Theo van Haare  328 punten